Menukaart

Het Menu


U kunt zelf uw driegangenmenu van de menukaart kiezen voor de prijs van 34,50 euro per persoon. De pasta’s kunt u kiezen als voor-, tussen-, óf hoofdgerecht.

Wilt u uitgebreid genieten op de Italiaanse manier, dan kunt u ook uit een viergangenmenu kiezen voor 39,50 euro per persoon.

 

De gerechten zijn uiteraard ook los te bestellen.

Voorgerecht                             €12,-

Tussengerecht                         €12,50

Hoofdgerecht, pasta               €19,50

Hoofdgerecht, vis/vlees          €21,50

Dessert                                      €9,-

 

Elk seizoen worden gerechten van onze menukaart vervangen met nieuwe klassiekers en seizoensgerechten in iedere gang.

Heeft u allergieën of een Dieet, vergeet dat niet aan te geven zodat u zorgeloos kunt dineren. Onze keuken crew weet altijs voor iedereen iets lekkers te maken.

 


Antipasti / Voorgerechten

 

SALADE CAPRESE 

Pomodori / Basilicum / Mozzarella di Buffalo /Rucola / Balsamico

 

VITELLO TONNATO

Kalfsmuis / Tonijnmayonaise / Kappertjes / Rucola / Uitgebakken Parmaham

 

CARPACCIO BARBABIETOLA

Malse Gekookte Bieten / Truffelhoning / Walnoten / Geitenkaas

 

TARTARO AL SALMONE

Schotse Zalm / Gamba / Dille / sjalot / Citroen / Mesclum

 

CARPACCIO DI MANZO

Ossenhaas /  Balsamico / Robuuste Pesto / Citroen / Parmegano Regano

 

MISTO DI CAPESANTE E SCAMPI

Coquilles / Hollandse Garnalen / Bechamel / Bruschetta met Pesto

 

ANTIPASTI DELICATO

Een selectie van Acht Italiaanse voorgerechtjes, Dagelijks vers voor u bereid.

 


Primi / Pasta’s

 

FIOCCHETTI CON FORMAGGIO E PERA

Gevuld met Noord- Italiaanse Peren / Gorgonzola / Salie / Rucola / Parmigiano Reggiano

 

NERO AL SALMONE

Gevuld met Zalm / Inktvisinkt / Dille / Witte Wijnsaus / Citroen / Rucola

 

GNOCCHI BARBABIETOLA

Gevuld met Mascsrpone / Geitenkaas / Notensaus / Biet / Munt / Parmigiano Reggiano

 

FICHI CON PROSCIUTTO E TARTUFO

Gevuld met Vijgen en Prosciutto / Uitgebakken Parmaham / Truffelsaus / Parmigiano Reggiano

 

SPECIALITÀ DELLA NOSTRA CUCINA

Pasta vers voor u gemaakt, elke keer weer iets anders

 


Secondi / Vlees- en visgerechten

 

TAGLIATA DI PARMA

Getrancheerde Angus Biefstuk / Olijfolie / Verse peperkorrels / Rucola / Parmigiano Regianno

 

SALMONE PANGRATTATO

Zalm Filet / Krokante Pesto / Gepofte Tomaten / Knoflook Olie / Citroen

                                                                                            

LASAGNA CON CANNELLONI

Lasage Rolletjes / Ricotta / Spinazie / Bechamela / Basilicum / Parmegiano Reggiano

                                                                                      

SALTIMBOCCA TACCHINO 

Kalkoenfilet / Prosciutto Crudo / Wittewijn / Balsamico / Peterselie

 

CONTROFILETTO (+€3,-)

250GR Entrecoute Simmentaler / zeezout / Roosmarijn / Gepofte tomaten / Knoflook / Tijm

 

SPECIALITÀ DI PESCE

Verse vangst van de dag!

 


Dolce / desserts

 

TORTA MERENGATA 

Schuimtaart / Merengue / Slagroom / Vers Fruit / Chocolade

 

CREMA DI NOCI CON PISTACCHIO

Pistache Bavarois / Pistachenoten / Pistachenoten / Pistache ijs / Verse Fruit

 

TIRAMISÙ

Lange Vingers / Koffie / Amaretto / Mascarponecremé / cacao

 

DOLCE DI TORINO

Stracciatella ijs / Advocaat / Chocoladesaus / Amandelschaafsel / Merengue / Slagroom

 

FORMAGGI DEGUSTAZIONE

5 Kazen / Amandelvijgen Brood / Rozijnen / Balsamico / Walnoten

 

TORTA DI MASCARPONE

Mascarpone Bavarois / Bosvruchtengelei / Vers Fruit / Bramen Coulis

 

TARTUFO ITALIANO KEUZE UIT,

-Limoncello

-Mocca

Cremá di Caffè