Menukaart

Het Menu


U kunt zelf uw driegangenmenu van de menukaart kiezen voor de prijs van 34,50 euro per persoon. De pasta’s kunt u kiezen als voor-, tussen-, óf hoofdgerecht.

Wilt u uitgebreid genieten op de Italiaanse manier, dan kunt u ook uit een viergangenmenu kiezen voor 39,50 euro per persoon.

De gerechten zijn uiteraard ook los te bestellen.

Voorgerecht                             12,-

Tussengerecht                         12,50

Hoofdgerecht, pasta               19,50

Hoofdgerecht, vis/vlees          21,50

Dessert                                      9,-

Elk seizoen worden gerechten van onze menukaart vervangen met nieuwe klassiekers en seizoensgerechten in iedere gang.

Heeft u allergieën of een Dieet, vergeet dat niet aan te geven zodat u zorgeloos kunt dineren. Onze keuken crew weet altijs voor iedereen iets lekkers te maken.

 


Antipasti / Voorgerechten

 

Salade Caprese

De klassieke Italiaanse salade gemaakt van tomaat, basilicum en Buffel Mozzarella. Gegarneerd met rucola en zoete Balsamico

 

Carpaccio vegetariano

Carpaccio gemaakt van de roze, malse, gekookte bieten, opgemaakt met truffelhoning, walnoten en geitenkaas

 

Vitello tonnato

Op laag vuur gegaarde plakjes kalfsvlees met een huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, verse rucola en gebakken parmaham

 

Carpaccio di manzo

Dungesneden ossenhaas met Balsamico, citroen, robuuste pesto-dressing en Parmezaanse kaas uit Reggiano

 

Antipasti Delicato

Een selectie van Acht Italiaanse voorgerechtjes, dagelijks vers voor u bereid

 

Calamari fritti

Krokante, gefrituurde inktvisringen met een frisse citroenmayonaise, fijn gehakte peterselie en schijfjes citroen

 

Capesante e scampi al forno

Brunoise van coquilles en garnaal in een saus van Bechamel, geserveerd met een brocheta en pestosaus

 

Primi / Pasta’s

 

Pasta fresca ripieno con prosciutto crudo e una salsa di tartufo e burro

Verse pasta gevuld met parmaham, geserveerd met Pescaraanse truffel-botersaus en Parmezaanse kaas uit Reggiano

 

Pasta fresca ripieni con salmone servito con capperi, aneto e strisce di salmone

Verse pasta gevuld met zalm, geserveerd met een tomatensaus van kappertjes, dille, reepjes gerookte, Schotse zalm en een huisgemaakte citroen-wijnsaus

 

Pasta fresca ripieni con noci e Mascarpone

Verse pasta gevuld met noten en Marscapone, geserveerd met verse rucola, maanzaad, botersaus en geroosterde pijnboompitten en walnoten

 

Gnocchi di Liguria

Klassieke Italiaanse aardappelpasta uit de Provincie Liguria met een huisgemaakte pestosaus, en Parmezaanse kaas uit Reggiano

 

Fiocchetti con formaggio e pere

Verse pasta gevuld met Noord-Italiaanse peren en kaas, geserveerd met een saus van boter en gorgonzola en verse salie

Secondi / Vlees- en visgerechten

 

Scampi Flamingo

In olijfolie en tomaten gebakken garnalen, geserveerd in een ovenschaal met verse pepers, kruiden, knoflook en olijven

 

Tagliata di Parma

Dungesneden plakjes Australische Angus biefstuk met olijfolie, Roosmarijn, groene peperkorrel, getopt met rucola en Parmezaanse kaas uit Reggiano

                                                                                               Standaard medium geserveerd.

 

Saltimbocca di tacchino

Gebakken kalkoensvlees met Italiaanse spek omwikkeld en afgeblust met witte wijn, afgewekt met seizoensgroente en gedroogde peper

                                                                                      

Costata di vitello

Mals gebakken kalfs ribeye met herfstelijke bospaddenstoelen saus, afgewerkt met italiaanse kruiden

 

Specialitá di pesce

Verse vangst van de dag

 

Dolce / desserts

 

Tiramisù

Lange vingers besprenkeld met koffie en italiaanse Amaretto, gelaagd met een crème van mascarpone en bedekt met een laag cacao poeder

 

Tartufo al Limoncello

Sorbetijs van Citroen met een kern van Limoncello, afgeschonken met nog meer ijskoude Limoncello.

 

Crema di noci con pistacchio

Een robuuste pistache taartje met pistache ijs en noten, afgewerkt met een tintje van chocolade

 

Torta Meringata

Italiaanse schuimtaart gevuld met een roomcrème, getopt met vers fruit en een Quenelle van slagroom

 

Dolce di Torino

Stracciatella ijs met meringue geserveerd met Hollandse advocaat, chocoladesaus en geroosterd amandelschaafsel

 

Torta di Mascarpone

Toscaanse mascarponetaartje met een topping van bosvruchtengelei, vers fruit en een bramen Coulis

 

Diversi Formaggi

Een plankje met diverse soorten Italiaanse kaas, geserveerd met walnoten, brood met amandel en vijgen en balsamico