Het Menu
U kunt zelf uw driegangenmenu van de menukaart kiezen voor de prijs van 34,50 euro per persoon. De pasta’s kunt u kiezen als voor-, tussen-, óf hoofdgerecht.
Wilt u uitgebreid genieten op de Italiaanse manier, dan kunt u ook uit een viergangenmenu kiezen voor 39,50 euro per persoon.
De gerechten zijn uiteraard ook los te bestellen.
Voorgerecht 12,-
Tussengerecht 12,50
Hoofdgerecht, pasta 19,50
Hoofdgerecht, vis/vlees 21,50
Dessert 9,-
Elk seizoen worden gerechten van onze menukaart vervangen met nieuwe klassiekers en seizoensgerechten in iedere gang.
Heeft u allergieën of een Dieet, vergeet dat niet aan te geven zodat u zorgeloos kunt dineren. Onze keuken crew weet altijs voor iedereen iets lekkers te maken.
Antipasti / Voorgerechten
Salade Caprese
De klassieke Italiaanse salade gemaakt van tomaat, basilicum en Buffel Mozzarella. Gegarneerd met rucola en zoete Balsamico
Carpaccio vegetariano
Carpaccio gemaakt van de roze, malse, gekookte bieten, opgemaakt met truffelhoning, walnoten en geitenkaas
Vitello tonnato
Op laag vuur gegaarde plakjes kalfsvlees met een huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, verse rucola en gebakken parmaham
Carpaccio di manzo
Dungesneden ossenhaas met Balsamico, citroen, robuuste pesto-dressing en Parmezaanse kaas uit Reggiano
Antipasti Delicato
Een selectie van Acht Italiaanse voorgerechtjes, dagelijks vers voor u bereid
Calamari fritti
Krokante, gefrituurde inktvisringen met een frisse citroenmayonaise, fijn gehakte peterselie en schijfjes citroen
Capesante e scampi al forno
Brunoise van coquilles en garnaal in een saus van Bechamel, geserveerd met een brocheta en pestosaus
Primi / Pasta’s
Pasta fresca ripieno con prosciutto crudo e una salsa di tartufo e burro
Verse pasta gevuld met parmaham, geserveerd met Pescaraanse truffel-botersaus en Parmezaanse kaas uit Reggiano
Pasta fresca ripieni con salmone servito con capperi, aneto e strisce di salmone
Verse pasta gevuld met zalm, geserveerd met een tomatensaus van kappertjes, dille, reepjes gerookte, Schotse zalm en een huisgemaakte citroen-wijnsaus
Pasta fresca ripieni con noci e Mascarpone
Verse pasta gevuld met noten en Marscapone, geserveerd met verse rucola, maanzaad, botersaus en geroosterde pijnboompitten en walnoten
Gnocchi di Liguria
Klassieke Italiaanse aardappelpasta uit de Provincie Liguria met een huisgemaakte pestosaus, en Parmezaanse kaas uit Reggiano
Fiocchetti con formaggio e pere
Verse pasta gevuld met Noord-Italiaanse peren en kaas, geserveerd met een saus van boter en gorgonzola en verse salie
Secondi / Vlees- en visgerechten
Scampi Flamingo
In olijfolie en tomaten gebakken garnalen, geserveerd in een ovenschaal met verse pepers, kruiden, knoflook en olijven
Tagliata di Parma
Dungesneden plakjes Australische Angus biefstuk met olijfolie, Roosmarijn, groene peperkorrel, getopt met rucola en Parmezaanse kaas uit Reggiano
Standaard medium geserveerd.
Saltimbocca di tacchino
Gebakken kalkoensvlees met Italiaanse spek omwikkeld en afgeblust met witte wijn, afgewekt met seizoensgroente en gedroogde peper
Costata di vitello
Mals gebakken kalfs ribeye met herfstelijke bospaddenstoelen saus, afgewerkt met italiaanse kruiden
Specialitá di pesce
Verse vangst van de dag
Dolce / desserts
Tiramisù
Lange vingers besprenkeld met koffie en italiaanse Amaretto, gelaagd met een crème van mascarpone en bedekt met een laag cacao poeder
Tartufo al Limoncello
Sorbetijs van Citroen met een kern van Limoncello, afgeschonken met nog meer ijskoude Limoncello.
Crema di noci con pistacchio
Een robuuste pistache taartje met pistache ijs en noten, afgewerkt met een tintje van chocolade
Torta Meringata
Italiaanse schuimtaart gevuld met een roomcrème, getopt met vers fruit en een Quenelle van slagroom
Dolce di Torino
Stracciatella ijs met meringue geserveerd met Hollandse advocaat, chocoladesaus en geroosterd amandelschaafsel
Torta di Mascarpone
Toscaanse mascarponetaartje met een topping van bosvruchtengelei, vers fruit en een bramen Coulis
Diversi Formaggi
Een plankje met diverse soorten Italiaanse kaas, geserveerd met walnoten, brood met amandel en vijgen en balsamico